Ongewenste reclame bordjes

In Nederland hebben verspreidingsbedrijven het recht om reclamefolders en huis-aan-huis bladen op ieder adres te bezorgen. Veel mensen ontvangen deze stukken dagelijks maar lezen het niet. Het beland ongelezen bij het oud papier.

Door de verspreiding van dit drukwerk krijgt een adres in Nederland ongeveer 31 reclamefolders per week door de brievenbus. Dit komt neer op 34 kilo papier per jaar. Het maken, verspreiden en verwerken van reclamedrukwerk kost veel energie en is een onnodige belasting voor het milieu.

Dit is te voorkomen door het plaatsen van een ongewenste reclame sticker. Sommige gemeentes stellen deze sticker gratis ter beschikking. Andere gemeenten bieden de sticker aan tegen betaling.

Het nadeel van de ongewenste reclame sticker is dat deze geen mooie uitstraling heeft en lastig te verwijderen is. Als alternatief bieden wij waarom luxe ongewenste reclame bordjes. Deze bordjes zijn verkrijgbaar met dezelfde opdruk als de sticker. De volgende opdrukken zijn beschikbaar.

  • Nee - Nee sticker - Staat voor Geen Géén ongeadresseerd reklamedrukwerk en Geen huis-aan-huis bladen
  • Nee - Ja sticker - Staat voor Géén ongeadresseerd reklamedrukwerk en wel huis-aan-huis bladen
  • Ja - Ja sticker - staat voor Wel ongeadresseerd reklamedrukwerk en wel huis-aan-huis bladen
Net als de stickers zijn de bordjes te bevestigen op een brievenbus of deur. De achterzijde wordt voorzien van een zelfklevende strip. Het aanbrengen is een fluitje van een cent.

Om je de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies. Lees hier ons cookiebeleid / privacy policy.